Thursday, May 17, 2007

Fara numar pt tinerii insuratei!

Am deschis televizorul acum si am inceput sa zappez. HBO generic, PRO TV La Bloc, Antena 1 reclame, ACASA fascinanta emisiune Povestiri de noapte cu prezentatorul care a declarat in direct ca impartaseste si resimte drama unui cantaret gay si care l-a intrebat pe Botezatu daca el merge in marsalier :))
Tema in discutie in noaptea aceasta: nuntile de 50, 60, 80 de mii ale tiganilor din Romania.
Am aflat astfel informatii cruciale despre nuntile lui Rafael si Raluca si a Suediei si Ahmed. Astfel, Rafael si Raluca, primul asa-zis cuplu, care s-a cunoscut propriu-zis in ziua nuntii, a folosit un elicopter pt a se deplasa de la biserica la locul petrecerii si inainte de aterizare a creat o ploaie de hartii de 500 de mii...si sa vezi inghesuiala draq, copii, babete, tigani mosi cum se calcau in picioare sa ciupeasca si ei din dar.
Cel de-al doilea cuplu, "frumoasa" Suedia si iubitul ei Ahmed, s-au conoscut cu un an inainte si s-au promis unul altuia, abia dupa 6 luni s-au putut tine de mana, iar de pupat abia in noaptea nuntii. Dar la intrebarea: Va iubiti? Raspunsul a venit prompt: DA! Si ma intreb atunci, daca lumea se iubeste dupa o noapte, la c draq se chinuie oamenii normali cu anii sa traiasca impreuna fara sa se ia si cand in sfarsit se hotarasc, de cele mai multe ori, uniunea nu este pt toata viata?
Ahmed este ruda cu Bambina, care i-a cinstit nunta cu prezenta ei "aurita". Pt deplasarea invitatilor dintr-o parte in alta s-au folosit cateva zeci de limuzine...ca deh aveau multe rubedenii si tb sa faca si ei impresie ca daca nu si-au permis elicopter :))
Un detaliu si mai important de final: amandoua mamele fetelor casatorite au aparut in fata camerei de filmat a postului ACASA TV cu camesa patata de sange! Ca sa se laude! Ca cica daca fata nu era in regula o inapoiau si baiatu primea niste despagubiri substantiale ;))

1 comment:

Rrarresh said...

cele mai tari nunti :))