Thursday, May 17, 2007


Am intrat astazi pe forumul ziare.ro si am dat peste o polemica pro/contra Basescu intre un cititor si unul din redactorii sefi, o femeie extrem de acida si pornita rau pe Basescu. Am zis sa v-o impartasesc si voua si sa va cer parerea: Voi sunteti pt DA sau pt NU?
Eu una nu votez. Fac parte din acei ignoranti care considera ca fara votul lor sau cu el, lucrurile o sa fie la fel...
Carbunaru
cititor:

Ii salutam pe toti cei care nu o au amanta pe Elena Udrea, pe cei care nu se urca beti la volan dupa o noapte de shpritzuri cu Becali, pe cei care nu au vila in Mihaileanu, si nici cariere politice spectaculoase. Ii felicitam pe toti cei care nu asculta manele si nu danseaza tziganeste, pe toti cei ce nu hahaie la propriile-i glume obscene, pe cei care nu beau la Golden Slitz, pe cei care respecta democratia si pe cei care nu confunda Constitutia cu numele unei chelnerite de pe litoral.
De la liberali, pentru adevaratii domni din Romania, numai respect! DA, la referendum!
DA PENTRU BASESCU!
Te-ai saturat de Mafia din Brasov? de manariile lui Scripcaru si grupul de interese din jurul lui?
Esti tanar si ai o firma de constructii cu care vrei sa te afirmi? Liciteaza cu firma Vectra a lui Butuza! Nu ai nicio sansa!
Dupa aceea poti sa emigerzi linistit.
dar inainte de acestea nu uita sa votezi Da pentru Basescu!

livia u2005
Redactor-Sef:

D-ta faci propaganda securisto-nazisto-comunista?Ce castigi din aceasta fapta abjecta?Iti da wc tudor vreun os de ros?D-ta nu esti un ziarist profesionist esti doar un carlig care se agata de toti impostorii si infractorii PRM-to+ PSD-to -iliisti.
Sa-ti fie rusine.
Nu va fost de ajuns siluirea limbii romane cu jargoane voastre comuniste?Acum devalorizati si cuvatul DA.
De ce-l devalorizati ?Pentru ca doar slugile comuniste spun invariabil DA ,doar slugile securist-comuniste au capul si coloana plecata in fata ciumei rosii.
Este timpul sa spuneti si un NU hotarat prostanacului de geoana si tuturor imbogatilor prin frauDa care ocupa in acest moment ,infractional parlamentul tarii.
Tov.carbunaru te dai mare legist,infestezi acest forum cu idioteniile d-tale,dar esti pentru coruptia institutioanlizata de PSD+PRM +PC?

Cam nasol, nuh? oamenii s-au incins bine de tot, iar tipul a dat si adresa unui blog anti-Basescu pt cei interesati sa isi confirme parerea despre el si pt cei care tb sa si-o schimbe. Am intrat si eu p el, cam saracutz, dar spune niste lucruri interesante pe ici pe colo...http://traian-basescu.weblog.ro/

2 comments:

Unknown said...

Nu pot sa cred ca raspunsul respectiv a venit de la un redactor sef. Poate doar scria redactor sef...

Andra said...

exact la asta m-am gandit si eu...in seara aia nu am avut chef sa fac cine stie ce sapaturi, asa ca am lasat-o moarta...dar daca e redactor sef si e atat de sloboda la gura..nasol moment.